NWillems Timmerwerken
Blauwwater 9U, 5951 DB Belfeld
+31 (0)6 4107 3725
info@nwillemstimmerwerken.nl

Meubels op maat

N Willems Timmerwerken is in maart 2020 opgericht. Mijn naam is Nick en ik heb in Maaseik in België op de Campus Harlindes en Relindes (voorheen Sint Jan) 7 jaar praktijkonderwijs gevolgd en ben nu gediplomeerd meubelmaker. Ik heb ruime ervaring opgedaan bij een groot timmerbedrijf in Venlo. De volgende stap voor mij is om als zelfstandige aan de slag te gaan en met klanten hun eigen ideeën en wensen tot uitvoering te brengen om een mooi resultaat neer te zetten. Spatie Heeft u ideeën laat het me weten dan kijken we samen hoe we dit in de praktijk het beste tot uitvoering kunnen brengen. Ik werk samen met andere bedrijven zoals metselaars, dakdekkers en hoveniers zodat we in een project alles op elkaar kunnen afstemmen. De houtbewerking gebeurt zowel machinaal als ook met de hand in de weglaten  eigen werkplaats of op locatie. Hierdoor zijn uw specifieke wensen niet gebonden aan standaard maten.

Scroll Up
×