NWillems Timmerwerken
Blauwwater 9U, 5951 DB Belfeld
+31 (0)6 4107 3725
info@nwillemstimmerwerken.nl

Overkappingen

Stijlvolle overkapping

Een stijlvolle overkapping verfraait uw huis, de extra ruimte die u buiten creëert zorgt voor vrijheid om langer buiten te zitten en uw spullen met een gerust hart buiten te laten staan.

Douglas hout

Een Douglas houten overkapping zorgt voor een robuuste uitstraling in uw tuin, dat kan met geschaafd of ruw Douglas hout.

Eikenhout

Met een eiken overkapping creëert u een traditionele en robuuste uitstraling , dit kan worden uitgevoerd met fijn bezaagd eikenhout of geschaafd eikenhout.

Vurenhout

Met een vuren houten overkapping geeft u de tuin een warme en rustige uitstraling. Voor een overkapping met geschaafd vuren hout adviseer ik u om het hout te behandelen met beits of dekkende lak. Dit is niet nodig in het geval van geschaafd geïmpregneerd vurenhout.

Prijzen van de gewenste houtsoort  zijn op aanvraag.

Denkt u  voor het bouwen van een veranda of overkapping een vergunning nodig te hebben? Kijkt u op  omgevingsloket.nl voor meer informatie hierover.

 

De prijs van een overkapping of andere klus kan natuurlijk doorslaggevend zijn, het is fijn om vooraf een indicatie te hebben van wat het kostenplaatje ongeveer kan zijn.  Samen met u stel ik de wensen op en maak een offerte!

Scroll Up
×